zondag 6 november 2011

Blij!

Ooit zijn Anki & Iris begonnen met het tellen van hun zegeningen ("Count your blessings"). Een prachtig initiatief dat ik graag voortzet in het onderdeel “Blij!”

Waarvan werd ik de afgelopen week blij?

Als eerste van het prachtige herfstweer...........

Een prachtig plaatje uit eigen tuin......

Met zoon aan de wandel....

genieten van mooie herfstkleuren....

en poezelige voorbijgangers.

En natuurlijk herfsteten!! Stoofpeertjes, zo lekker!

Daarnaast genoot ik ook van het feit dat Casper inmiddels een maatje meer aan heeft en ik hem dus eindelijk wat stoerdere jongenskleding kan aantrekken. Wij wisten niet welk geslacht ons kind zou hebben en hadden dus uniseks kleding gekocht voor de eerste maanden. En nu kunnen we dus eindelijk aan de stoere jongenskleding!


En er was deze week ook weer kraamvisite; met collega E. heb ik gezellig bij gekletst en van haar kreeg Casper een prachtig boek. En de familie E. kwam ook met vijf man (nou, eigenlijk 1 man en 4 vrouwen) sterk. Gezellig naar de speeltuin geweest!


En in mijn eigen tijd (ja, gelukkig heb ik het nog) heerlijk genieten van een mooi boek.
Op naar de volgende week!

Meer”Blij!” vind je bij: Effie - Martine - Maartje - Iris - Debora - Mireille - Belinda – Tabitha - Marit - Froukje - Leontien– Esther – Anne – Arnika – Marielle – Judith – MaartjeMaureen – Marie-Lu - Aukje -  Jolanda - Esther - Marlous – Saskia - Sacha - Carla - Tess - Sjaantje -  Isabelle - Marjan - Mickey - Mieke  

2 opmerkingen:

  1. Die foto's van de katten: ik moest er hardop om lachen! Is de bovenste van jou?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Yep, die bovenste is van ons. De daar beneden die ken ik niet persoonlijk. Maar groot kattenliefhebber dat ik ben, kon ik het niet laten om hem/haar op de foto te zetten!

    BeantwoordenVerwijderen