zondag 11 december 2011

Blij! 6 Vakantie

Afgelopen week zijn wij voor het eerst op vakantie geweest. Met z'n drieën dan, Manlief en ik hebben er samen al wat vakanties op zitten. Het was een midweek Center Parcs. Ideaal als je een kleine opdonder hebt (maakt niet uit in welke leeftijd). We sleepten voor Casper alleen al de volgende bagage mee;


We hebben ons prima vermaakt ondanks dat je met zo'n kleine eigenlijk weinig kunt. We hadden een luxe huisje; eigen sauna, bubbelbad, open haard, elke morgen versje broodjes en de krant (wel een hele foute in mijn ogen, maar vooruit). We hebben dus ook heel wat tijd binnen doorgebracht met boeken, dvd's en ik met mijn nieuwste breiwerk. Maar....we zijn er ook uit geweest!

Zo ging Casper voor het eerst naar de kinderboerderij........Gingen we nog een dagje naar de stad waar mijn studentenleven zich afspeelde. Rara, wie herkent het? (een aantal volgers mogen niet meedoen met raden, te makkelijk)


Zag ik daar in in een kledingwinkel leuke driewielers......En ging Casper voor het eerst zwemmen......


Verder.......
vond Casper de 'mobiele box' veel leuker dan de box thuis.......
en vierde hij voor het eerst Sinterklaas.......Onze kleine man heeft dus veel indrukken opgedaan en was behoorlijk van slag door alles. Dat merkte vooral mamma....die kon 's nachts weer gaan voeden. Balen!! Maar ja, dat kun je verwachten als zo'n kleine uit zijn ritme wordt gehaald!

Verder....

Het is weer zover, het is weer advent,
zie ik dat goed, doet drie het ook?
Ja drie doet het ook, je raakt al gewend.
Licht van een licht, verga niet in rook!
Wat een geluk en zing het maar luid:
"Lichtje, ga nimmer meer uit!"En.....
Op naar de volgende week!

Meer”Blij!” vind je bij: Effie - Martine - Maartje - Iris - Debora - Mireille - Belinda – Tabitha - Marit - Froukje - Leontien– Esther – Anne – Arnika – Marielle – Judith – MaartjeMaureen – Marie-Lu - Aukje -  Jolanda - Esther - Marlous – Saskia - Sacha - Carla - Tess - Sjaantje -  Isabelle - Marjan - Mickey - Mieke  en bij bedenksters Anki & Iris .

1 opmerking:

  1. Ik zal niet meedoen met je wedstrijdje. :)
    Leuk dat jullie al samen op vakantie zijn geweest. Ik sta er altijd van te kijken dat je meer spullen mee moet slepen naarmate je kindje kleiner is. Maar je kunt het ook omdraaien: naarmate Casper groter wordt, zul je dus minder hoeven meenemen.:)

    BeantwoordenVerwijderen