zondag 4 december 2011

Blij! 5

Hoewel de afgelopen week helemaal geen leuke week was vanwege verdrietige familieomstandigheden, toch maar een overzicht van blije dingetjes die me wat opfleurden.

Bloemen; word ik altijd blij van. Zeker nu ik een heel handig apparaatje heb waarmee je de stelen heel makkelijk schuin kunt afsnijden (verkrijgbaar bij de bloemist). Zelfgemaakte kraamcadeautjes van I en L die op kraamvisite kwamen. Gezellig!

Het muisje op het luiertasje stond ook op Casper's geboortekaartje!
Op alle slabbetjes is de naam Casper geborduurd.
Kiki, de kat van de buren die heel regelmatig op bezoek komt in onze tuin (en als we niet oppassen ook in ons huis). Het is zo'n prachtig exemplaar....En ik ben gek op katten!


En Casper slaapt de klok rond! Toevallig kon de avondvoeding van half 11 deze week een keer niet doorgaan. Een mooie gelegenheid om te experimenteren.....Meneer sliep gewoon door tot half 8 de volgende ochtend. Toeval? Nee, daarna met opzet de voeding overgeslagen en hij slaapt gewoon door. Hoera! Dus nu slaapt hij 12 uur aan een stuk. Heerlijk.....

En....een nieuwe stofzuiger. Hoe blij kun je zijn met een nieuw huishoudelijk apparaat. Nou, voor even heel blij. Hopelijk dat onze trouwe hulp in de huishouding J. er ook tevreden mee is!

En ook zo schattig; een nachtlampje in de vorm van een lieveheersbeestje. Casper vind het erg fascinerend, dat rode licht! En.....

Het is weer zover, het is weer advent,
wacht eens de tweede kaars gaat aan.
Een lied over licht, een lied dat je kent,
laat het maar horen, hef het maar aan!

Wat een geluk en zing het maar luid:
"Lichtje, ga nimmer meer uit!"Op naar de volgende week!

Meer”Blij!” vind je bij: Effie - Martine - Maartje - Iris - Debora - Mireille - Belinda – Tabitha - Marit - Froukje - Leontien– Esther – Anne – Arnika – Marielle – Judith – MaartjeMaureen – Marie-Lu - Aukje -  Jolanda - Esther - Marlous – Saskia - Sacha - Carla - Tess - Sjaantje -  Isabelle - Marjan - Mickey - Mieke  en bij bedenksters Anki & Iris .1 opmerking:

  1. Fijne blessings. En fijn dat je ze kan zien, ondanks de verdrietige familie omstandigheden. Sterkte daarmee.

    BeantwoordenVerwijderen