zondag 26 februari 2012

Blij! 14

Afgelopen week werd ik blij van

# de voorjaarsvakantie! Even geen gehaast, geen gekijk op de klok en wat langere nachten dan normaal. We hadden nog wel de nodige afspraken hier en daar maar het is toch anders dan een werkweek. Zo lekker!

# muziek uit de oude doos. Whitney Houston was één van mijn tieneridolen en haar dood zorgde ervoor dat ik weer op zoek ging naar muziek van haar. En die vond ik in de vorm van een cassettebandje! Ook vond ik nog  bandjes terug van mijn andere jeugdidolen; Gloria Estefan, Janet Jackson en Toto. En aangezien er op zolder nog een oude stereotoren met cassettedeck staat, kon ik afgelopen week weer even heerlijk genieten van deze muziek. Na twintig jaar zong ik alle nummers nog letterlijk mee.....de kracht van muziek!



# een dagje shoppen met nichtje/vriendin A. Heerlijk, Casper thuis bij pappa en wij de stad in. En bij thuiskomst had Manlief heerlijk voor ons gekookt. Wat een verwennerij! Ik heb mijn garderobe weer even aangevuld (-;

en kon het niet laten om dit shirtje voor Casper mee te nemen bij de H&M. Zo stoer.....


Afgelopen vrijdag was ik weer in de stad, nu alleen. Ik was er al voor half tien en het was heerlijk rustig. Het voelde echt super om in zo'n rustige stad rond rond te lopen. Hoe langer ik er woon, hoe meer ik me in Utrecht thuis ga voelen,. Het is zo'n gezellig en mooie stad (maar ik ben en blijf natuurlijk een Achterhoekse!!).

# het 'lekkere' weer. Het was open-winterjassen-weer. De zon scheen best veel en het rook echt naar de lente. Joepie!


 
Op naar de volgende week!

Meer "Blij" vind je bij Effie - Martine - Maartje - Philomeen - Debora - Mireille - BelindaTabitha - Marit - Froukje - LeontienEstherAnneArnikaMarielleJudithMaartje- MaureenMarie-Lu - Aukje - Jolanda - Esther - MarlousSaskia - Sacha - Carla - Tess - Sjaantje - Isabelle - Marjan - Mickey - Mieke - Margriet - Marieke -Barbara - Anouk - Linda - Kitty - Zeeuwse mama, en bij bedenksters Anki & Iris

3 opmerkingen:

  1. Was zeker gezellig dagje dinsdag! Die shopdagjes houden we erin!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohh, cassettebandjes, hoe gaaf is dat! Fijne week had je!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gaaf shirtje! Ik snap dat je die niet kon laten liggen hoor!

    BeantwoordenVerwijderen