zondag 5 februari 2012

Blij! 11

Afgelopen week werd ik blij van;

Het prachtige, koude winterweer. Eindelijk echt winter met bijbehorende prachtige plaatjes. In onze (waterrijke) buurt wordt volop geschaatst....

Ze hebben er een echte ijsbaan van gemaakt, met vlag!

Zo kunnen eenden ineens over het water lopen...(mensen trouwens ook..)


De Muppetknuffelactie van de Appie. De eerste poppen zijn binnen!
Manlief is een enorme Muppetfan (eigenlijk fan van het werk van Jim Henson en de Muppets in het bijzonder) en hij heeft mij inmiddels ook een beetje aangestoken. Hij was al in het bezit van een aantal Muppetpoppen uit de jaren 70/80 van de vorige eeuw. Ze zijn van Manlief's opa geweest, ook een enorme Muppetfan. Na zijn dood, heeft Manlief de poppen van hem georven.


En nu dus de actie van de Appie. We hopen dat we ze allemaal bij elkaar kunnen sparen. Hoewel de Appie onze vaste supermatk is, moeten we wel heel veel boodschappen doen om 8 poppen bij elkaar te sparen. Nu ben ik niet hebberig aangelegd maar de 8 poppen van de AH zou ik toch graag allemaal willen hebben (-; Twee hebben we er al;En ik ben aan het kokkerellen geweest, of eigenlijk aan het bakken. Ik maakte een Amerikaanse Chocolat Cheesecake en pittige truffels. De taart is echt verrukkelijk. De truffels vielen tegen.

Mjammie, voor herhaling vatbaar...
Deze vielen tegen, veel te bitter

En ondanks het winterse weer, haalde ik ook wat lente in huis


En Casper kreeg nog een heel mooi cadeau voor zijn doop van mijn zwager, schoonzus en neefje. Een prachtig servies met gegraveerd bestekOp naar de volgende week!

Meer "Blij" vind je bij Effie - Martine - Maartje - Philomeen - Debora - Mireille - Belinda – Tabitha - Marit - Froukje - Leontien– Esther – Anne – Arnika – Marielle – Judith – MaartjeMaureen – Marie-Lu - Aukje -  Jolanda - Esther - Marlous – Saskia - Sacha - Carla - Tess - Sjaantje -  Isabelle - Marjan - Mickey - Mieke - Margriet - Marieke -Barbara - Anouk - Linda - Kitty - Zeeuwse mama en bij bedenksters Anki & Iris

5 opmerkingen:

 1. Zal ik de muppetpunten voor je bewaren? Ik neem ze wel mee, maar ga niet sparen......
  Laat maar even weten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Belinda,
   wat lief dat je dat aanbiedt. Weet je zeker dat je ze zelf niet nodig hebt? Ik wil je ook niet op kosten jagen door ze op te sturen hoor. Maar als je het zeker weet, heb ik wel belanstelling. Ik zal je op een wat meer 'prive-manier' mijn adres doorgeven.
   Bedankt alvast!
   Groeten, Margriet

   Verwijderen
 2. Wij hebben afgesproken voor ieder kind hooguit één pop te kopen. Dus als we nog punten over houden stuur ik ze je wel toe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi!
   Wat lief dat je het aanbiedt! Maar zoals ik ook al reageerde op Belinda (hierboven), wil ik je niet op kosten jagen door ze op te sturen hoor. En weet je zeker dat je er niet meer wilt voor de kids? Nou ja, kijk maar even. Je weet ons adres.....
   Dank alvast!
   Groeten, Margriet

   Verwijderen