zaterdag 21 april 2012

Opgeruimd.....

Misschien is het jullie al eerder opgevallen in één van mijn blog's; ik ben best wel een opgeruimd persoon. En dan heb ik het even niet over mijn karakter (: Ik hou wel van een opgeruimd huis. Jammer dat Manlief er niet zo over denkt... Dat betekent vooral dat ik de rommel zie en deze dan ook maar opruim.
Ook achter de kastdeuren zie ik graag opgeruimde planken. Zo stortte ik mij vandaag maar eens op onze apothekerskast in de keuken. Hoewel onze keuken mij totaal niet aanstaat (maar ja, je moet financiële keuzes maken als je een huis koopt, we hebben wel een fantastische badkamer...), ben ik wel gek op de apothekerskast die er in zit. Zo'n kast wil ik absoluut weer in een eventuele nieuwe keuken; je kunt er veel in kwijt en hebt goed overzicht. Nadeel is alleen wel dat, omdat je er zoveel in stopt, je het overzicht soms een beetje kwijt raakt. Hoog tijd dus om de boel eens te inspecteren en weer een beetje orde aan te brengen! En dat was nodig.....

Dit was allemaal over de datum.....Nu zijn wij geen watjes en eten best nog eens spullen die over de datum gaan maar dit was te gortig.

Opgeruimd staat netjes


We kunnen weer nieuwe voorraad gaan verzamelen

Toen ik bezig was, nam ik gelijk de koelkast ook even mee. Ook daar spullen die over de datum waren.

Als ik al die spullen zie die over de datum zijn, besef ik me maar weer eens dat ik nog veel duurzamer kan leven! Hoog tijd voor actie.

3 opmerkingen:

  1. Opgeruimd staat netjes, opgeruimd, dat is cool...opgeruimd staat netjes,..want dat geeft je een opgeruimd gevoel..

    =een liedje, maar geen idee waarvan!
    hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hihi, nu ik de foto's eens goed bekijk, zie ik dat ik fiks reclame maak voor de Appie!

    BeantwoordenVerwijderen