zondag 2 december 2012

Liebster Blog Award

En toen werd ik vorige week door Stephanie maar zo genomineerd voor de Liebster Blog Award. Zie http://neongroen.blogspot.nl/2012/11/liebster-blog-award.html. Zo lief! En wat een eer.....
Toch heb ik vriendelijk voor de eer bedankt. Een combinatie van de puf niet hebben om alles uit te voeren wat er bij de nominatie komt kijken (wat ondankbaar, vind je niet?) en een behoorlijk portie koudwatervrees. Als ik zie wat anderen allemaal voor mooie blogs produceren, vind ik die van mij niet veel voorstellen...... Oké, het gaat bij mij ook niet om het uiterlijk van de blog maar om het verhaal, maar toch.
Doel van mijn blog was vorig jaar om familie en bekenden 'op afstand' (letterlijk) te laten delen in de ontwikkelingen en belevenissen van Casper en zijn nieuwbakken moeder. Inmiddels is het ook een prachtig naslagwerk voor 'later' aan het worden. Een soort digitaal plakboek waar anderen gelijk van mee kunnen genieten.En die anderen zijn niet alleen maar bekenden en familie, daar zitten inmiddels ook wat onbekenden bij. Ik heb maarliefst 8 (!) vaste volgers en geloof me, dat is niets.... En dat je dan maar zo voor een Award genomineerd is alleen maar leuk.
Zoals ik al schreef, gun ik mezelf niet de tijd om alle werkzaamheden uit te voeren die bij de nominatie horen. Ik wil jullie echter wel laten weten welke blogs ik zoal leuk vind om te bekijken. Let op, het gaat hier dus niet om nominaties maar om je een beeld te geven van mijn favoriete blogs.
http://maarnietvangrijs.blogspot.nl
http://imaziet.blogspot.nl
http://sillyoldsuitcase.blogspot.nl
http://eenvoudigleven.blogspot.nl
http://neongroen.blogspot.nl
http://itsmiek.blogspot.nl
http://goodoldhousehold.blogspot.nl
http://zinzonzien.wordpress.com
Diverse en uiteenlopende blogs, zoals je ziet. De één volg ik uit interesse, een paar anderen omdat het bekenden van me zijn en weer anderen omdat ze gewoon leuk zijn om te lezen!

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuk bericht! Mooi om op deze manier met je blog bezig te zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een blog kan inderdaad een soort dagboek worden... ik wilde nog kijken of het makkelijk is om alles uit te printen.
  Ook leuk om het in je handen te kunnen houden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je me genoemd hebt. Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen