woensdag 14 november 2012

Schoenen

Dit zijn ze dan; Casper's eerste paar schoenen.


Hier zie je al heel goed dat ze gedragen zijn....
Een paar echte Bunnies, maat 22, stoer maar toch soepel.
Inmiddels zijn ze een week oud en tippelt Casper er al vrolijk op rond. In het begin was het wennen voor Casper. Hij kon er moeilijk aan wennen dat ie geen rechtstreeks contact met de grond had en struikelde regelmatig over zijn eigen voeten. Inmiddels gaat het beter hoewel ie nog steeds beter loopt zonder schoenen dan met schoenen.
Voor mij is deze verandering ook een uitdaging maar dan wel op een hele andere manier. Ik wil de schoenen graag netjes houden. Het zou toch leuk zijn dat ie de winter door komt met deze stappers, ze waren namelijk niet goedkoop. Die gedachte probeer ik inmiddels maar zoveel mogelijk los te laten want dat netjes houden is een onmogelijke opgave met een kind van 15 maanden dat de hele wereld als een grote ontdekking ziet. We zullen zien hoe lang ze mee gaan.


De speeltuin is niet direct een goede omgeving voor nieuwe schoenen...
35 jaar geleden kreeg ik zelf mijn eerste schoenen. Toen werd er nog zuiniger gedaan met schoenen dat nu. Toen ze te klein werden, sneed mijn moeder gewoon de neus eruit en kon ik nog weer een poosje verder. Was heel gewoon toen, vertelde mijn moeder altijd......

Mijn eerste paar schoenen, Renata, maatje 21 met uitgesneden neus!

2 opmerkingen:

  1. Ik werd genomineerd voor de liebster blog award en mocht elf andere bloggers nomineren: jij bent er 1 van!
    Neem maar even een kijkje op mijn blog :)
    Groetjes Stephanie

    BeantwoordenVerwijderen