vrijdag 23 november 2012

Gewonnen!

Ik ben een fan van Charlotte Dematons, meer precies van haar boeken. Na een tijd als illustratrice van kinderboeken te hebben gewerkt, maakt ze tegenwoordig haar eigen boeken. Het zijn vooral kijkboeken die van haar hand komen. De gele ballon heb ik een tijd lang bij iedereen die een kind kreeg als kraamcadeau gegeven. Net nieuw van haar is Nederland maar mijn grote favoriet is Sinterklaas.

Al vanaf het moment dat dit boek verscheen kan ik uren naar de prachtige tekeningen kijken en altijd zie ik wel weer iets nieuws of iets grappigs. Toch vond ik het altijd onzin om het boek maar zo te kopen.Ik nam me echter wel voor dat dit boek ooit het allereerste Sinterklaascadeau zou zijn wat mijn eerste kind zou krijgen. Tja.....en dan is het zover. Je hebt een eerste kind en Sinterklaas komt eraan. En dan zijn er 10.000 andere dingen die je kunt bedenken en waar je kind meer aan heeft dan aan dat boek. Wederom stond ik kwijlend met het boek in mijn hand en besloot ik met pijn in mijn hart om toch maar een jaartje te wachten. Ik vreesde namelijk dat Casper's kinderhandjes binnen no-time de bladzijden van dat mooie boek vernield zouden hebben en dat vond ik jammer. Toen ik al mijn andere Sinteklaascadeautjes binnen had, zag ik ineens dat er tegenwoordig ook een kartonnen versie van het boek te koop is, geschikt voor kinderhandjes :) Maar toen had ik zal zoveel ander spul gekocht dat ik het teveel vond worden. Volgend jaar......
Intussen zag ik het boek echt overal liggen en stond het zelfs, in groot formaat, op mijn werk te pronken. Ik werd er hebberig van.
En toen, ineens, dit mailtje in mijn inbox;
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Beste lezer,
Gefeliciteerd! Je hebt meegedaan met de Sint-actie van Groter Groeien en hebt een Sinterklaas boek gewonnen!
De prijs wordt z.s.m. naar het door jou ingevulde adres gestuurd.
Veel plezier!
Met vriendelijke groet,
Floor van Lieshout
Marketing Kek Mama & Groter Groeien
Beschrijving: Beschrijving: cid:image004.jpg@01CCA2DF.902D33F0 VolgKek Mama enGroter Groeien nu op Twitter.
Beschrijving: Bestand:NLSanomaMedia logo RGB.jpg
Sanoma Media B.V. | Capellalaan 65 | 2132 JL | Hoofddorp | P.O. Box 1900 | 2130 JH | Hoofddorp | The Netherlands
Tel +31 (0)88 556 7335 | floor.vanlieshout@sanomamedia.nl |www.sanomamedia.nl |www.twitter.com/SanomaMediaNL
KvK nr. 33.13.30.64 Amsterdam
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Een maand geleden deed ik mee aan de sint-actie van Groter Groeien. Er werden heel veel cadeautjes gratis weggegeven. Je hoefde alleen maar te reageren via de website. En ik reageerde op een aantal dingen, waaronder mijn geliefde boek. Nu win ik nooit was dus ik was alweer vergeten dat ik meedeed. En toen dus dit mailtje.

Gisteren was daar ineens een wit busje. Uit dat busje kwam een meneer met een pakje....


Ik snap nu waarom ik het niet 'mocht' kopen. Het was een teken!
En het blijkt ook nog de kartonnen versie te zijn. Geschikt voor kinderhandjes....
2 opmerkingen:

  1. Ben een beetje achter met lezen, vandaar een late reactie.
    D had bij zijn doop de gele ballon gekregen. En elke keer pakt hij precies dat boek uit de kast. J had een paar jaar geleden al Sinterklaas gekregen, dus in november heb ik ook een keer aan D voorgehouden. En ja hoor, hij wilde niets anders meer lezen en zit er enthousiast liedjes bij te zingen. Ik dacht dat hij er nog te klein voor zou zijn, mooi niet dus.
    Dus nu heeft D van Sinterklaas ook Nederland gekregen. Het is prachtig. Als je straks een verjaardagscadeau zoekt: niet twijfelen.

    BeantwoordenVerwijderen